sâmbătă, 8 februarie 2014

Salată de surimi cu maioneză de avocado


                   Pentru salata asta prea multe ingrediente nu sunt necesare, dar ca să îşi pastreze numele musai sa fie surimi în ea.  Batonaşele de surimi nu necesită preparare termica doar decongelare, dar bănuiesc că ştiaţi deja asta. Câteva boabe de năut fiert musai să fie prin zonă pentru a putea fi aruncate la rândul lor în amestec iar o parte din ele amestecate cu  sare, boia şi lăsate în cuptor să se usuce puţin. 
                     Maioneza de avocado se face destul de repde şi pentru ea nu ne trebuie decat un avocado pe care il facem o pasta fina cu un blender  de mana dupa care  punem mixerul în funcţiune şi frecam bine pasta de avocado cu o lingurita de ulei, un caţel de usturoi, sare, zeama de lamăie şi  smântână. 
                      Surimi, se taie în bucaţele şi se amestecă cu ceapa roşie, patrunjel şi nautul de care am amintit mai devreme şi cu ciuperci. Dacă nu aveti chef să  luaţi ciuperci proaspete să le spălaţi dupa care sa le bagaţi la cuptor in folie de alumiu  cu puţin unt, puteţi să folosi pentru salată şi ciuperci din conservă. Amestecul acesta se omogenizează cu maioneza de avocado şi se serveste. 
                     

Un comentariu: