sâmbătă, 7 septembrie 2013

Coşuleţe de toamnă




    Bune rău de tot coşuleţele acestea pe care le-am gătit astăzi. Nu este mare filozosfie cu ele, pot fi consumate atăt ca mic dejun cât şi ca aperitiv, reci sau calde pot sa jur ca vor fi pe placul tuturor. Petru început luaţi pâine, miez de pâine mai exact şi daca aveţi un tocător nu vă sfiiţi sa îl folosiţi. Când miezul de pâine este mărunţit uscaţi-l în cuptor dar făra să îl ardeţi. Pesmetul astfel făcut amestecati-l cu unt topit, puteţi să îl şi condimentaţi cu cimbru, boia, piper, sare. Spargeţi un ou deasupra si amestecaţi. Daca pesmetul a început să capete o consistenţă  captuşiţi forme de brioşe cu acesta si băgati-l la cuptor pentru 15 minute.      Pentru umpltură vă trebuie ardei capia, conopida si dovlecel pe care le opariţi şi le tăiaţi cubuleţe mărunte. Cubuleţele de legume amestecaţile cu ou şi brânză de vaci. Acest amestec turnaţi-l în coşuleţie şi băgaţi-le la cuptor pentru 20 - 25 minute.    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu