duminică, 23 iunie 2013

Pui în bacon umplut cu caise



                                                                                                   
            Nu ma întrebaţi de unde mi-a venit ideea asta, poate de la televizor că mă uit prea des la el poate din vre-o revistă, dar nu stiu care ar fi ea ca nu prea imi cumpăr reviste culinare. Cert este că a ieşit un deliciu care neapărat merită împărtăşit. Pentru început se toacă marunt câteva caise se amesteca cu miez de paine,   şi puţin griş până se transformă îmtr-o pastă. Pe o folie asezăm cu grijă  fâşiile de bacon peste catre punem pieptul de pui. Pieptul de pui poate fi şi el bătut subtire înainte de a fi aşezat pe patul de bacon.  La mijlocul pieptului se aşează pasta de caise după care ne ajutăm de folie pentru a-l rula. Se ţine la frigiter timp de două ore după care se înlocuieşte folia de plastic cu una de aluminiu. Pieptul se  pune la cuptor pentru 30 de minute dupa care se taie folia si se lasa la cuptor până se rumeneşte: 
             Tăiţeii de orez pe care i-am preparat sunt unii din cei mai uşor de preparat, se fierbe nişte apă cu puţin sos de soia şi coriandru, iar această fiertură se toarnă peste tăiţei şi se ţin astfel până ce se inmoaie. Într-o tigaie se topeşte puţin unt peste care se aruncă taiţeii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu