marți, 14 mai 2013

Trigon cu brânză de văcuţă şi măsline



     Câteodată când nu ai treabă îti faci, cam aşa am făcut eu astă noapte când m-am trezit în bucătarie făcând un foetaj. Mai bine zis  am început un foetaj astă noapte, caci l-am terminat  dimineaţa devreme.
      Trigoanele ăstea sunt extrem de simplu de  făcut si pe cât sunt de simplu de făcut pe atât de delicioase sunt. Pe scurt, după ce aţi facut aluatul, sau l-aţi cumpărat,  îl tăiaţi în pătrate şi  îl împăturiţi în triunghiuri folosind o umplutură din brănză de văcuţă frecată cu un ou , sare, chimen, mărar si măsline taiate marunt. Se ţin la cuptor până se rumenesc după care se servesc cu sana sau iaurt.
   

Un comentariu:

  1. Eu le umplu cu o compozitie din: branza telemea, ou batut si o lingurita de pesto. Le ung deasupra cu galbenus (pastrez un pic de la oul ala din compozitie) si presar deasupra chimen. Sunt super. O sa fac si ca ale tale, o sa incerc. Suna bine de tot, mersi mult de idee. :)

    Melilotus

    RăspundețiȘtergere