Pentru aceasta reteta va trebuiesc urmatoarele ingrediente: macaroane, carne de porc tocata, ciuperci, o lingura mustar, boia dulce sau iute dupa gust, piper, sare, oregano, nucsoara, ienibahar, cimbru, chiman si o ceapa tocata marunt. Condimentele se amestecati cu carnea tocata dupa care se pune intr-o tigaie cu ulei incins. Dupa 5 minute, timp in care amestecati coninu sa nu se lipeasca carnea de tigaie se adauga ceapa si ciupercile tocate marunt. Macaroanele se fierb si se strecoara dupa care jumatate din ele se toarna untr-un vas pe care l-ati tapetat in prealabil cu pesmet. Peste acest strat se toarna carnea dupa care se completeaza cu restul de macaroane. Se bat doua oua si o lingura mare de smantana si se toarna peste macaroane dupa care musacaua se pune la cuptor pentru 30 45 minute.
Peste varza proaspat taiata se pune putina boia sare si otet balsamic dupa care se amesteca . Eu am mai folosit pentru a orna preparatul niste rosii uscate tinute in ulei.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu