marți, 24 iulie 2012
Sticky Chicken
De-a dreptul pretios acest fel de mancare, pretios nu din cauza pretului ingredientelor ci din cauza minunatei aromei pe care o presupune. Pentru inceput, am tinut puiul la marinat timp de o ora ( se poate si mai mult dealtfel) dupa care am rumenit bucatelele de pui in tigaie iar la sfarsit am adaugat sosul in care l-am marinat si am lasat sa scada pana acesta s-a ingrosat. Pentru sosul asta in care s-a imbaiat puiul am folosit ceva sos de soia, zahar, cimbru si doi catei de usturoi striviti. Acest usturoi, taiat bucatele marunte, l-am pus in tigaie dupa ce carnea s-a rumenit usor pe ambele parti, tot in acest moment am adaugat si cateva felii de lamaie. Dupa unu doua minute, cand usturoiul s-a calit, am adaugat sosul in care am marinat puiul, sos pe care l-am indoit cu putina supa. In cateva minute, o mare parte din apa se va evapora lasand in urma un sos cleios care v-a imbraca puiul.
La garnitura drept sa va spun nu m-am gandit, deoarece este vara si cred ca niste varza proaspata impreuna cu sosul care se scurge de pe carne va cade mai usor.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu