miercuri, 4 iulie 2012
Ratatouille
Sincer, eu personal nu ma prea dau in vant dupa legume in general, dar mancarea asta mereu mi-a facut cu ochiul. Cred ca mai mult felul in care arata m-a atras la ea, astfel incat am hotarat sa o fac.
Ca sa curat de coaja am copt doua rosii si doi ardei. Am tras in ulei incins un catel de ustori o mica ceapa si doi morcovi , peste toate minunatiile astea am adaugau rosiile si ardeii taiati cubulete. Am mai pus piper, sare si suc de rosii, si am lastat inca cateva minute la foc mic. Tot amestecul asta de legume a fost blenduit intr-o pasta fina, pasta pe car am intins-o intr-o tava. Peste pasta am asezat felii de dovlecel, ardei, rosii, vinete. Am acoperit tava cu cu o folie de staniol si am pus la cot totul pret de 3 ore in cuptor la foc mic. Mancarea asta are potential si mereu merge imbunatita cu cate ceva.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu