Ciupercile umplute cu branza de burduf au fost rumenite la cuptor si asezate sa se odihneasca in farfurie pe un pat de ceapa rosie caramelizata. Sosul de cuperci, simplu facut, cu puti ulei, in care cupercile taiate au fost tinute pana ce apa a iesit din ele si a scazut putin. In acest timp un baton de scortisoara si un varf de cutit de nucsoara si-au raspandit aroma in zeama fierbinte. Spre sfarsit, am adaugat sare dupa gust, o lingurita de mustar si smantana care au intregit sosul. Pennele fierte al dente, au fost stropite cu ulei de masline si acoperite de sosul fierbinte de ciuperci. Sa aveti pofta !!!
duminică, 6 mai 2012
Paste penne cu ciuperci
Ciupercile umplute cu branza de burduf au fost rumenite la cuptor si asezate sa se odihneasca in farfurie pe un pat de ceapa rosie caramelizata. Sosul de cuperci, simplu facut, cu puti ulei, in care cupercile taiate au fost tinute pana ce apa a iesit din ele si a scazut putin. In acest timp un baton de scortisoara si un varf de cutit de nucsoara si-au raspandit aroma in zeama fierbinte. Spre sfarsit, am adaugat sare dupa gust, o lingurita de mustar si smantana care au intregit sosul. Pennele fierte al dente, au fost stropite cu ulei de masline si acoperite de sosul fierbinte de ciuperci. Sa aveti pofta !!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu