Pentru ganache, am folosit ciocolata neagra taiata cubulete fine peste care am turnat putina smantana pentru frisca fierbinte. Dupa ce ciocolata s-a topit si crema a devenit una omogena, am bagat-o in frigider sa devina mai consistenta. Spuma de portocale se face ca o spuma de capsuni normala, doar ca va dura mai mult pana prinde volum. Pentru a deveni si aceasta mai consistenta este bine sa fie tinuta o jumatate de ora in congelator. Cand am montat ciocolata in farfurie, am presarat peste ea putina nucsoara, scortisoara, cardamon, sare si coaja de portocala razuita. Peste spuma de portocale, am presarat ciocolata razuita. Spaghetele le-am facut din ceai de menta si agar agar.
miercuri, 30 mai 2012
Ganache de ciocolata cu spuma de portocale si spaghete din ceai de menta
Pentru ganache, am folosit ciocolata neagra taiata cubulete fine peste care am turnat putina smantana pentru frisca fierbinte. Dupa ce ciocolata s-a topit si crema a devenit una omogena, am bagat-o in frigider sa devina mai consistenta. Spuma de portocale se face ca o spuma de capsuni normala, doar ca va dura mai mult pana prinde volum. Pentru a deveni si aceasta mai consistenta este bine sa fie tinuta o jumatate de ora in congelator. Cand am montat ciocolata in farfurie, am presarat peste ea putina nucsoara, scortisoara, cardamon, sare si coaja de portocala razuita. Peste spuma de portocale, am presarat ciocolata razuita. Spaghetele le-am facut din ceai de menta si agar agar.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu