Creme brulee, unul din cele ma simple deserturi dar si unul din cele ma de efect. Trei oua , patru linguri de zahar, un pliculet zahar vanilat de Bourbon (desi ar fi fost mai bun un baton de vanilie) 200ml smantana de gatit , 200ml lapte. Tinut 35 minute la cuptor si inca 4, 5 ore la frigider. Neavand o lampa de bucatarie ca sa fac crusta de zahar ars am facut putin caramel si am turnat deasupra . Rezultatul , desi nu ca cel original din restaurant, a fost un rasfat total al papilelor gustative .
duminică, 22 aprilie 2012
Creme Brulee
Creme brulee, unul din cele ma simple deserturi dar si unul din cele ma de efect. Trei oua , patru linguri de zahar, un pliculet zahar vanilat de Bourbon (desi ar fi fost mai bun un baton de vanilie) 200ml smantana de gatit , 200ml lapte. Tinut 35 minute la cuptor si inca 4, 5 ore la frigider. Neavand o lampa de bucatarie ca sa fac crusta de zahar ars am facut putin caramel si am turnat deasupra . Rezultatul , desi nu ca cel original din restaurant, a fost un rasfat total al papilelor gustative .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu